Er zijn momenteel nog drie zaken waaraan ik werk:

- ik ben bij Uilenspiegel een opleiding ervaringsdeskundige aan het volgen.  De bedoeling is om andere mensen te helpen aan de hand van je eigen ervaringen.

- Ik ben ook al tweemaal een getuigenis voor een school gaan geven: in Turnhout in de talentschool voor 15-16 jarigen.  In Sint-Niklaas voor 17 jarigen.  Ik probeer de getuigenis zodanig te maken dat er interactie is met de studenten.  Daarbij breng ik de grote lijnen en probeer aan studenten duidelijk te maken wat er kan gebeuren wanneer je gevoelens opkropt en er blijft mee zitten.

Ook ben ik al éénmaal in Brasschaat levend boek gaan doen.  De bedoeling is dat je in de bibliotheek plaatsneemt en aan willekeurige passanten vertelt over je verhaal.

Samen met Kirsten psychologe in Munsterbilzen hebben we een schema uitgewerkt dat je kan gebruiken in je opname en tijdens je herstelproces.  Dit schema is gebaseerd op het uitgewerkt plan; zelf-analyse, netwerk-analyse en herstelplan met voorzichtige stappen tot herstel.

  

Als je bij het lezen van al deze informatie vragen hebt,  dit is mijn e-mail guyvanderborght2@gmail.com.  Ik probeer zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Wil je dat ik voor jullie vereniging een getuigenis breng, geef maar een seintje.